22 mar. 2009

Autostrăzi prioritare - spre casa ministrului din Bănie

Sistemul mioritc electoral nu se dezminte nici in actualul guvern. totul pentru casa, regiunea si zona electorala a miniștrilor.

Azi, am auzit la radio ca ministrul transporturilor, dl. Radu Berceanu iși dorește o autostrada a oltenilor spre Craiova. Este un fapt normal într-o situație normală sau ar fi si mai normal daca Comisia European, Parlamentul European se muta la Sofia. Este incredibil cu prostește populația pentru voturile oltenilor la alegerile europarlamentare. Cu sigurantă un cuvânt de ordine printre activistii de partid va fii "Auziși că Berceanu ne face autostradă la Calafat? Votează pd-leul!"

Vreau sa vad si eu când vor folosi miniștrii sau investitorii aceasta autostrada (București - Craiova - Calafat)?

Toată lumea indiferent de funcție sau job merge spre vest prin ARAD spre WIENA, PARIS, BRUSSEL, Gremania, Italia, etc. si noi atentie facem autostrazi spre SUD unde sunt 200km ce poti sa ii strabați in trei ore.

Guvernul se preocupă de autostrăzi pentru destinații scurte (Calafat oraș cu 2.000 locuitori din care 4-5 oameni merg spre București) și nu se ocupă de autostrazi pentru a lega zonele depărtate: Satu Mare, Baia Mare și/sau Iași de capitala. Mai sunt orașele din tranzit de unde accesează zeci de mii de cetațeni pe parcursul dinpre zona de graniță spre capitală.

curat da MURDAR tare!

Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!