26 nov. 2009

Naftalina electorala

Si uite ca aflam ce altii au tinut ascuns 5 ani de zile - un gest al presedintelui TRAIAN BASESCU. Ma intreb: De ce nu a fost facut public de catre Dinu Patriciu, faptul ca presedintele de acum a bruscat un copil in 2004? Daca fapta lui BAsescu ar fi fost penala, atunci fapta lui Dinu Patriciu de a o scoate la lumina se cheama tainuire sau favorizarea infractorului.
Pentru ca fapta a fost corectiva a aplicat o corectie de comportament unui copil si a fost cauzata de o responsabilitate civila, fapta magnatului se poate chema perversiune electorala si este cauzata de dorinta de a castiga cu orice pret.
Nu inteleg coalitia politica de ce nu il ataca pe BASESCU cu argumente elegante de cultura si academice ca de la AMIRAL la COMANDANT DE NAVA!!!

Probabil specialisti in psihologie au ajuns la concluzia ca romanii mai pot fi manevrati cu trucuri publicitare si diversiuni electorale. ASA o FII. Dar eu nu ii cred pe conationalii nostri asa de slabi de inger sa creada inca si sa fie influentati de lucruri ieftine.

Chiar nu conteaza cine cistiga, dar jocul ar trebui sa fie cinstit.

Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!