Treceți la conținutul principal

UE uniunea in care: 3-4 DECID și 28 PLĂTESC NOTA

Presa zice că Blaga Vasile, cetățean român de la PNL, spune: “Nu sunt de acord cu poziţia domnului fost preşedinte Traian Băsescu. Există un fundament al Uniunii Europene, al părinţilor fondatori şi el se referă în principal la solidaritate, aşa a fost construită Uniunea Europeană şi atunci când un stat are probleme de anumită natură el a fost ajutat. Apoi, este vorba de întreaga Uniune aflată în această situaţie datorită refugiaţilor, nu toţi sunt refugiaţi de război, unii sunt şi refugiaţi economic.” 
Eu mă întreb, și îl întreb pe Domnul VASILE in contextul Costituției României, Constituția României art.3, alin.4: Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine: Ce valoare are Constituția pentru un politician liberal, fost președinte de SENAT al ROMÂNIEI?
1. De ce nu ii duce acasa la dumnealui sa ii cazeze. Speram sa nu fie femei (doamne sau domnișoare) in preajma imigrantilor!
2. Daca parinti fondatori ai UE spuneau, îseamnă că ce au spus este BIBLIE/CORAN/TALMUD? Puteau parinti fondatori ai UE  sa prevada ca sub DREPTURILE OMULUI (care sunt fundamentale și credem/cred cu tărie) se declanseaza o operațiune impotriva UE?
3. Pe cine a intrebat presedintele FRANTEI cand a bombardat LIBIA si a distrus ordinea de stat asa cum era ea in acel stat? In niciun caz pe români!!! Pe cine a întrebat Europa Unită (la decizii numai FRANTA-GERMANIA si GB) când au destabilizat in cateva primăveri zona arabă? In nicun caz pe români si ROMÂNIA. Și acum, prin portavocea PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL  ne impun immigranții!!! De acestă dată, mă bucur că avem un guvern PSD (cu acest DRAGNEA ce are coloană intreagă) Liberalii proveniți din PDL au o pozitie de ghiocel de primăvară arabă!
4. Blaga Vasile invocă si ”atunci când un stat are probleme de anumită natură el a fost ajutat.”. Fraților, TRATATUL de FUNCTIONARE A UE se refera la statele din UE cu probleme. imigrantii vin din state din afara UE ce au probleme (zona AFRO_ARABA) S-a extins UE până acolo și noi nu știm?



5. Cand românii au plecat in state din VESTul Uniunii Europene, nu am simțit solidaritate din partea celorlalte state, domnule/domnilor  politician/politicieni!!!

Cred ca atitudinea nostră a românilor europeni trebuie reevaluată, mai ales din opozitie (și in țară ca în UE suntme tot timpul in OPOZITIE, la putere sunt numai trei state UE).

Domnule Blaga sunt momente in care îmi doream un partid condus de Victor ORBAN, si daca este adevărat ce spune presa mementele acelea sunt acum. Interesul NAȚIONAL al ROMÂNILOR este altul. Mai rămâne să zâmbim că ROMÂNIA are de asimilat popoare căroroa le vom contrui moschei gigant. Și nu în ultimul rând mai trebuie să mulțumim UE pentru onoarea de a ne distribuii populații de imigranții!!! 

Foarte bună aprecierea Domnului Roșca Stănescu privind cum trebuie să decidă oamenii politici si de stat in această chestiune (adică să se informeze în interesul național). SRC: ”Dacă acolo, în conclavul şefilor de stat ai Europei, Traian Băsescu a fost leu, şi nu pisicuţă, dacă este adevărat ceea ce afirmă, dacă el nu minte aşa cum a făcut-o în atât de multe alte prilejuri, atunci cred că este obligatoriu ca el să fie consultat. Ca el şi nu numai el să fie consultat înainte ca preşedintele Klaus Iohannis, în calitatea să de preşedinte CSAT, să ia vreo decizie în acest sens. Mai mult chiar, Parlamentul, la rândul său, trebuie consultat. Şi, până la urmă, fiind vorba de o problemă atât de importantă, cu consecinţe pe termen lung asupra siguranţei naţionale, eu mă îndoiesc că ar fi bine ca doar câţiva inşi, indiferent de abilităţile acestora, să decidă în numele unei întregi naţiuni. Cu atât mai mult cu cât, Constituţia interzice transferul de populaţii în România.
 Dacă Traian Băsescu a fost cu adevărata leu şi nu pisic atunci când ne-a reprezentat la Consiliul Europei -  mă refer exclusiv la declanşarea “primăverii arabe” – atunci argumentele sale trebuie să devină parte a unei decizii a Bucureştiului. Chiar dacă această decizie ar deranja troica Berlin-Paris-Haga.”

Sa nu uităm că: In luna februarie 2015, presa italiana a publicat inregistrarea unei convorbiri telefonice, conform careia ISIS ameninta ca va trimite 500.000 de imigranti in Europa, daca vor fi atacati. „Vom trimite mii de ambarcatiuni, vom crea haos in Mediterana”, se afirma in inregistrare. Astazi, imigrantii sunt aici.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inchizitia moderna - COMISIA de ancheta Elena Udrea

Am ascultat si eu inregistrarile "discutiilor" din cadrul Comitziei gandita pentru executia Elenei Udrea si am ramas consternat de nesimtirea membrilor acesteia. Se vede treaba ca, indivizii din comisie, nu au decat un singur scop acuzarea ministresei Udrea cu orice pret. Adriana Saftoiu, devenita liberala dupa eliberarea de la Cotroceni are un motiv clar pentru tinta EU. Ludovic (PNL) si Aura (PSD) au un stil 100% al comisarilor sovietici de dupa razboi din structurile (NKVD). Putatorul de lance sau lantz, cum vreti, nu este altul decat Ludovic care ar trebui sa taca o mie de ani. El in calitate de ministru dupa ce a accidentat o fetita pe trecerea de pietoni a pus structurile statului sa musamalizeze cazul si sa rezolve situatia, (era un guvern liberal 100%). A tagaduit ca ar fi fost autorul accidentului cu toate ca probele calde de la fata locului puteau sa infirme pozitia adoptata de nevinovat. Si totusi, atunci, nu s-a constituit o comisie de ancheta. Merita sa a

Proiecte EUROPENE în CERTEJUL DE SUS, HUNEDOARA

Dezvoltarea ROMÂNIEI nu se realizează fără accesarea fondurilor europene. Cine sa faca proiectul? Cine sa ne sfătuiască? Ce este eligibilitate proiectului? Care sunt fazele unui proiect? Intrebari la care cetățenii din HONDOL, NOJAG, VARMAGA, SĂCĂRÂMB, CERTEJUL DE SUS, BOCSA vor avea răspunsuri și soluții!

PAPA vs KIRIL sau ROMA veche vs de NOUA ROMĂ

Foto: sursa PROTV SITE O fotografie cât 1.000 de cuvinte după 1.000 de ani de separare ecumenică. Ieri, s-au întâlnit managerii a două intreprinderi religioase, Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă din Rusia pe un aeroport din HAVANA (CUBA). Pe lângă grija celor care făuresc imaginea publică nu putem să nu remarcăm: 1. Din atâtea palate câte le stăpânesc nu au găsit decât o aerogară din CUBA? Sa fim serioși era totuși un PAPĂ și un PATRIARH!!! Halal protocol și respect față de subiecte. Că cei doi s-au întâlnit în gară e bine să spunem pentru istorie că din întâmplare (nu au mai avut kerosen avioanele și se explică de ce după 1000 de ani are loc întâlnirea la vârf). Din întâmplare a rămas și TEOCTIST al Biserici Ortodoxe din România la ROMA în anul 1989 când mergea spre INDIA, și a băut un ceai cu PAPA. La întâlnirea dintre avioane, conducătorii intreprinderilor religioase,  Papă și Patriarh, au semnat și o Declarație COMUNĂ! Personal cred ca acest protocol sofisticat este