17 iun. 2011

Speculatii politice nesimtite pe seama ajutotului umanitar!!!

Am citit in presa articole scrise, ce fac referire la un ”ajutor umanitar ca consta in apa plata acordat JAPONIEI”. Articolele sunt scrise,  fie de nepriceputi dar dirijati, fie de persoane care speculeaza orice fapt impotriva Guvernului Romaniei.
România acordă Japoniei ajutor umanitar de urgenţă constând din apă plată în valoare de 50.000 de lei(12.000 euro), potrivit Hotărârii de Guvern nr. 568 publicate in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 421 din 16.VI.2011, pag. 9, care prevede însă alocarea unei sume de peste şapte ori mai mare - respectiv 383.000 de lei (90.000 euro)- pentru transportul apei pe ruta Bucureşti-Tokyo (art.6 si 7 din aceiasi H.G.)“. Text preluat de pe blogul unei persoane care face politica din opozitie.
Pai se cunoaste ca si costurile de transport fac parte din pret, deci si acesti 90.000 euro pot fi adaugati la valoarea apei plate rezultand 102.000 euro. Care este problema?
 Tehnic apa din Romania ”nu costa nimic” o regasim pe toate vaile . Economic costurile sunt cu procesarea, imbutelierea si transportul.
Daca Guvernul scria in HG ca acorda asistenta materiala umanitara ce consta in apa plata.(punct). Opozantii carcotasi nu mai aveau ce comenta daca in finalul HG-ului se comunica sec: valoare 102 mii euro . In loc de concluzie: este de apreciat pozitia Guvernului in ajutorarea populatiei supusa pericolului de radiatie din Japonia.

Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!