Treceți la conținutul principal

Pasajul BASARAB - BASESCU (Pasaj BB)

Citam din presa anului 2006: ”Sedinta, in urma careia municipalitatea va putea incheia astazi contractul cu constructorul italo-spaniol, a fost dominata de scandal si insulte la adresa consilierilor Aliantei D.A., venite atat din partea colegilor de la PSD, cat si din partea locatarilor din zona Titulesecu, vehementi contestatari ai proiectului. Daca alesii locali ai PSD au parasit de bunavoie sala, locatarii din zona Titulescu au fost evacuati cu forta din sala. Cu argumente ca "se fura", "ne opunem nationalizarii" sau ca "trepidatiile podului darama blocuri", consilierii PSD si locatarii din Titulescu au incercat sa impiedice inceperea lucrarilor pentru podul rutier.”[ jurnalul.ro/stiri]
Acum dupa 6 ani, timp in care multe familii au beneficiat de pe urma lucrarilor ca salariati ai antreprenorului general sau indirect ca salariati la subantreprenori, proiectanti, arhitecti si chiar cei ce au calitatea de  "proprietarii expropriati" Pasajul este finalizat si bun de folosit. 
Suntem incantati ca putem scurta traseul prin Bucuresti de la Est la Vest, ca se deblocheaza traficul in zona centrala, vedem o contructie utila receptionata: Pasajul suprateran rutier BASESCU _ BASARAB. 
Cred ca numele corect poate fi pasajul BASESCU - BASARAB pentru ca nu trebuie uitat faptul ca artizanul si partizanul investitiei a fost primarul general de atunci, Traian BASESCU.
Este si meritul lui Sorin Oprescu ca are viziuni manageriale pozitive si a finalizat proiecte mari, dar daca nu era idea si proiectul azi nu taia nimeni panglica inagurarii.
Panglicari de atunci, din Consiliul General, ar trebui sa isi ceara scuze public ca scopul lor la "votul impotriva" a fost mentinerea Romaniei si a Bucurestiului in subdezvoltare si "populism'.


Curat: Proiectul by Basescu
           Contructie finalizata by Oprescu
Murdar: Consilierii PSD si altii din perioada anului 2005-2006 care au fost contra.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inchizitia moderna - COMISIA de ancheta Elena Udrea

Am ascultat si eu inregistrarile "discutiilor" din cadrul Comitziei gandita pentru executia Elenei Udrea si am ramas consternat de nesimtirea membrilor acesteia. Se vede treaba ca, indivizii din comisie, nu au decat un singur scop acuzarea ministresei Udrea cu orice pret. Adriana Saftoiu, devenita liberala dupa eliberarea de la Cotroceni are un motiv clar pentru tinta EU. Ludovic (PNL) si Aura (PSD) au un stil 100% al comisarilor sovietici de dupa razboi din structurile (NKVD). Putatorul de lance sau lantz, cum vreti, nu este altul decat Ludovic care ar trebui sa taca o mie de ani. El in calitate de ministru dupa ce a accidentat o fetita pe trecerea de pietoni a pus structurile statului sa musamalizeze cazul si sa rezolve situatia, (era un guvern liberal 100%). A tagaduit ca ar fi fost autorul accidentului cu toate ca probele calde de la fata locului puteau sa infirme pozitia adoptata de nevinovat. Si totusi, atunci, nu s-a constituit o comisie de ancheta. Merita sa a

Proiecte EUROPENE în CERTEJUL DE SUS, HUNEDOARA

Dezvoltarea ROMÂNIEI nu se realizează fără accesarea fondurilor europene. Cine sa faca proiectul? Cine sa ne sfătuiască? Ce este eligibilitate proiectului? Care sunt fazele unui proiect? Intrebari la care cetățenii din HONDOL, NOJAG, VARMAGA, SĂCĂRÂMB, CERTEJUL DE SUS, BOCSA vor avea răspunsuri și soluții!

PAPA vs KIRIL sau ROMA veche vs de NOUA ROMĂ

Foto: sursa PROTV SITE O fotografie cât 1.000 de cuvinte după 1.000 de ani de separare ecumenică. Ieri, s-au întâlnit managerii a două intreprinderi religioase, Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă din Rusia pe un aeroport din HAVANA (CUBA). Pe lângă grija celor care făuresc imaginea publică nu putem să nu remarcăm: 1. Din atâtea palate câte le stăpânesc nu au găsit decât o aerogară din CUBA? Sa fim serioși era totuși un PAPĂ și un PATRIARH!!! Halal protocol și respect față de subiecte. Că cei doi s-au întâlnit în gară e bine să spunem pentru istorie că din întâmplare (nu au mai avut kerosen avioanele și se explică de ce după 1000 de ani are loc întâlnirea la vârf). Din întâmplare a rămas și TEOCTIST al Biserici Ortodoxe din România la ROMA în anul 1989 când mergea spre INDIA, și a băut un ceai cu PAPA. La întâlnirea dintre avioane, conducătorii intreprinderilor religioase,  Papă și Patriarh, au semnat și o Declarație COMUNĂ! Personal cred ca acest protocol sofisticat este