Treceți la conținutul principal

Inchizitia moderna - COMISIA de ancheta Elena Udrea

Am ascultat si eu inregistrarile "discutiilor" din cadrul Comitziei gandita pentru executia Elenei Udrea si am ramas consternat de nesimtirea membrilor acesteia. Se vede treaba ca, indivizii din comisie, nu au decat un singur scop acuzarea ministresei Udrea cu orice pret. Adriana Saftoiu, devenita liberala dupa eliberarea de la Cotroceni are un motiv clar pentru tinta EU. Ludovic (PNL) si Aura (PSD) au un stil 100% al comisarilor sovietici de dupa razboi din structurile (NKVD).
Putatorul de lance sau lantz, cum vreti, nu este altul decat Ludovic care ar trebui sa taca o mie de ani. El in calitate de ministru dupa ce a accidentat o fetita pe trecerea de pietoni a pus structurile statului sa musamalizeze cazul si sa rezolve situatia, (era un guvern liberal 100%). A tagaduit ca ar fi fost autorul accidentului cu toate ca probele calde de la fata locului puteau sa infirme pozitia adoptata de nevinovat. Si totusi, atunci, nu s-a constituit o comisie de ancheta.

Merita sa auziti!!!!!!!!!!












Elementele de acheta tip sovietic mai pot continua dar se gasesc pe larg pe blogul ministresei www.elenaudrea.ro. Merita auzite discutiile infantile si rautacioase ale membrilor comitziei pana la final si se poate concluziona ca totul e facatura.
Singurul care este cu picioarele pe pamant si este echilibrat in limbaj este Lakatos Peter care: " i-a atras atentia ca aceasta "nu e fapta de natura penala, poate fi doar sanctionata de CNA" ." (…) Asta e un meci pierdut, daca vreti sa castigam... daca nu-i o fapta de natura penala nu facem nimic", a continuat Lakatos. In replica, Adriana Saftoiu a spus ca va fi greu de explicat cetatenilor vazul Udrea. " (sursa: Ziarul ROMANIA Libera).

In loc de concluzie am preluat cateva comentari de pe acelasi blog

Bleen Says:
August 16th, 2009 at 10:55 pm
ANCHETĂ HOTNEWS. Cum a cheltuit Agenţia pentru Strategii Guvernamentale 10 milioane de euro în 2008 (dintre care 1,2 milioane pentru promovarea unui site care nu a depăşit, ca număr de vizitatori unici, bloguri care nu au beneficiat de promovare). În 2008 la guvernare erau peneliştii şi udemeriştii, sprijiniţi de PSD - adică tot ăia care sînt astăzi oripilaţi de cheltuieli de promovare de 70 000 de euro. (n.n. !?!?!?!)

N.G. Says:
August 17th, 2009 at 2:23 am
Hm…Penal nu imoral …..iata verdicte si sentinte,care TREBUIE sa devina concluzii ale anchetei.Am mai spus si mai spun,AUTOSESIZAREA anumitor institutii a devenit arma de temelie pentru santaj si de executie a celor incomozi.Can aceasta se face si la comanda,devine arma de temut.As intreba-o pe doamna Saftoiu de ce trebuie EA sa decida ce intereseaza opinia publica sau nu,de ce simte nevoia sa fie berbecul din fruntea turmei pe care crede ca o poate manipula dupa bunul plac?Si mai ales de ce desconsidera aceasta natiune in sensul ca ar fi incapabila sa faca judecati daca faptele ar fi prezentate real si obiectiv,si simte nevoia sa dea cu lingurita fapte penale,sau cel putin cu tenta penala…..Problema e ca ne-am prins cu totii ca in Romania nu sentinta definitiva si irevocabila a unei instante in care se stabileste statutul de vinovat sau nu a unei persoane publice,sau al unui ”inamic”politic,este cea care distruge,in Romania ZVONUL distruge.Si asta face aceasta comisie,se joaca de-a zvonul,de-a concluziile antepronuntate,manipuleaza societatea civila astfel incat aceasta sa creeze presiune pe minister si pe doamna Udrea,pe toti cei din minister,in speranta ca in special doamna Udrea sa cedeze,sa-si dea demisia si apoi poate si comisia sa isi ia pauza,sau concediu…..ZVONUL domnilor….nu justitia,nu ce poti spune in apararea ta,nu ce e concret si legal…nimic nu conteaza…..Oricum ei ”este”mai multi,cel putin asa cred dansii….
lulu Says:
August 17th, 2009 at 11:11 am
Da. Sa presupunem ca serviciile secrete de pe mapamond au” lucrat” comisia , buuun pana aici. Dar oare intreb si eu ca omu’ tot serviciile le-a bagat vorbele in gura? Tot serviciile supersecrete i-a obligat sa caute penal tovarasi, penal….de asta avem nevoie, cautati din pamant din orice- vrem penal…. Mai lasati-ma cu serviciile voastre ca stiu si eu ce inseamna asta si cum lucreaza……

Curat nu e da MURDAR este!
As vrea sa stiu si eu de ce atata agitatie asupra legalitati sau ilegalitati inregistrarilor?! In fond, in parlament discutiile trebuie sa fie transparente si accesibile oricui!!! Onorati NKVdisti, mergeti in alta parte unde sa va sfatuiti in secret. Ce se discuta in Parlament pe banii nostri trebuie sa aflam si noi!!!
Pacat ca 80% din romania sunt prada dezinformarii si nu au elemente minine despre psihologia maselor.

Comentarii

me a spus…
Deputaţii au găsit 12 contravenţii în dosarele Elenei Udrea

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/867843/Deputatii-au-gasit-12-contraventii-in-dosarele-Elenei-Udrea/

"Potrivit constatărilor făcute de experţii comisiei, fiecare dintre aceste contravenţii poate duce la o amendă între 7.000 de lei şi 100.000 de lei.

De asemenea, experţii Comisiei de anchetă au constatat diferenţe între planul de achiziţii elaborat în martie de Ministerului Turismului şi cel din luna iunie la sumele prevăzute pentru capitolul publicitate.

Iniţial, în planul de achiziţii era prevăzută pentru publicitate o sumă de aproximativ 1,2 milioane de euro, care a fost modificată şi a ajuns la 2,6 milioane de euro.

Pe baza acestor discuţii preliminare, comisia ar urma să stabilească exact încadrarea juridică a faptelor şi să avanseze o sumă cât ar costa, în total, greşelile ministrului turismului. "
me a spus…
Legea salarizarii unice: de ce Guvernul Boc nu poate ce pot elveţienii

" A reuşit oare cineva sa citeasca de la cap la coadă legea cadru privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice? Mă îndoiesc sincer că au reuşit să o lectureze chiar cei care au conceput-o... De ce oare românii au obiceiul de face să fie atât de complicate lucruri în esenţă atât de simple?

Poate pentru că, în complicăciunea lor, legile devin neinteligibile şi cetăţeanul, pierdut în jungla coeficienţilor, e nevoit să înghită orice explicaţie savantă şi să se se ploconeastă mai departe în faţa Dumnezeului birocraţiei.

Cum ziceam, Guvernul Boc a avut şi a ratat şansa de a face o lege a salarizarii simplă şi cu înţeles. Era destul să dea un copy-paste după grila de salarizare a Confederaţiei Elveţiene. Care prevede doar 38 de clase de salarizare şi doar doua sporuri (de noapte şi pentru copii). Salariul maxim e doar de opt ori mai mare decât cel minim. E drept, cel minim e de vreo 4.500 franci elveţieni. (V.Z)"

o lectură care merită şi cu siguranţă că nu oboseşte, că are doar trei pagini cu tot cu contribuţiile la asigurările sociale.- format pdf


Sursa: www.vpodbern.ch

Postări populare de pe acest blog

Proiecte EUROPENE în CERTEJUL DE SUS, HUNEDOARA

Dezvoltarea ROMÂNIEI nu se realizează fără accesarea fondurilor europene. Cine sa faca proiectul? Cine sa ne sfătuiască? Ce este eligibilitate proiectului? Care sunt fazele unui proiect? Intrebari la care cetățenii din HONDOL, NOJAG, VARMAGA, SĂCĂRÂMB, CERTEJUL DE SUS, BOCSA vor avea răspunsuri și soluții!

PAPA vs KIRIL sau ROMA veche vs de NOUA ROMĂ

Foto: sursa PROTV SITE O fotografie cât 1.000 de cuvinte după 1.000 de ani de separare ecumenică. Ieri, s-au întâlnit managerii a două intreprinderi religioase, Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă din Rusia pe un aeroport din HAVANA (CUBA). Pe lângă grija celor care făuresc imaginea publică nu putem să nu remarcăm: 1. Din atâtea palate câte le stăpânesc nu au găsit decât o aerogară din CUBA? Sa fim serioși era totuși un PAPĂ și un PATRIARH!!! Halal protocol și respect față de subiecte. Că cei doi s-au întâlnit în gară e bine să spunem pentru istorie că din întâmplare (nu au mai avut kerosen avioanele și se explică de ce după 1000 de ani are loc întâlnirea la vârf). Din întâmplare a rămas și TEOCTIST al Biserici Ortodoxe din România la ROMA în anul 1989 când mergea spre INDIA, și a băut un ceai cu PAPA. La întâlnirea dintre avioane, conducătorii intreprinderilor religioase,  Papă și Patriarh, au semnat și o Declarație COMUNĂ! Personal cred ca acest protocol sofisticat este