13 sept. 2008

Candidat pentru colegiul 2 Cluj Napoca - Senatul Romaniei

Saptamana asta am primit cu satisfactie decizia colegilor de la PSD Cluj prin care au rezervat un colegiu senatorial organizatiei noastre a Partidului Conservator CLUJ - Colegiu 2 Cluj Napoca. Conducerea centrala si colegii din organizatie au considerat util sa fiu eu candidatul.
Asadar urmeaza sa ne imbarcam intr-o cursa interesanta si foarte complicata in acelasi timp ce se doreste a fi cursa privind castigarea a cat mai multe voturi pentru colegiile uninominale ale aliantei PSD+PC si in special ale PC.
Pregatirile vor incepe in perioada imediat urmatoare si vor avea in vedere armonizarea activitatilor din cadrul aliantei, cat si activitatilor specifice din partea de est a muncipiului Cluj-Napoca, unde prietenii, colegii, cunoscutii, simpatizantii se vor mobiliza la votul de la sfarsitul lunii noiembrie pentru a trimite in Parlament un om care in urma cu 6 luni nu-si dorea sa intre in politica si nici nu va face politica de amorul artei. As vrea sa demonstrez celor care ma cunosc ca se poate ajunge in Parlament si fara compromisuri, fara a fi exponentul unor interese de grup, ci doar in virtutea abilitatilor, calitatilor si defectelor pe care un om le are atunci cand accepta provocarile vietii. Daca aceste elemente sunt suficiente pentru ca alegatorii sa nu mai voteze portocaliu, consider ca suntem spre o democratie consolidata. Timpul isi va spune cuvantul si asupra politicii... Oricum este vremea Conservatorilor!

Un comentariu:

Anonim spunea...

ar fi bine sa scrieti in paranteza colegiul clar - zona - ca lumea habar n-are ce cloegiu este de ex. colegiul nr. 2

bmd - simplu, nu? Intra pe site!