Treceți la conținutul principal

Partidul, Smecherii si prostii

Congresul PSD prin care s-au schimbat lideri, nu ar fi trebuit sa afecteze partidul, daca era un PARTID.

Se vede treaba ca este o structura organizationala a unor găsti cu simt practic de putere economica ghidate  dupa principiul, daca nu a castigat al "nostru" ne luăm jucariile si plecăm. Noi, adica ei cei care nu stiu sa piarda din locul de perdanti de fapt, considera ca  s-au născut sa fie "sefi" si nu pot altfel. Drept urmare vor construi un alt partid ce nu e greu intr-o Romanie tot mai nemultumita social si neputincioasa economic. Acesti demisionari, independenti, ca si cande ar fi fost vreodata dependenti, completeaza o platforma cu promisiuni calate pe nevoile oamenilor, si sunt multe nevoi in Romania de azi, duca care un numar de  30 formatori de opinie desfasurati in toata tara, numiti activtisti de partid, au sarcina sa coalguleze nemultumiti in celule de partid. Structura fiind gata,  proştii care să-i sustina adera.

Acum se cristalizeaza membri partidului de oportunisti si carieristi, in PSD.

Dupa mine, schimbarea lui Geoana care nu are trasaturi de leader, e zero barat, cu un tip ca  PONTA este un eveniment revolutionar care va influenta Romania pe viitorii 15 ANI, in mod cat se poate de pozitiv. PONTA, va fi viitorul presedinte al ROMANIEI!

Asa cum Ion Iliescu in urma cu 20 ani a schimbat cursul vietii politice modernizand discursul doctrinei comuniste, asa PONTA politician de noua generatie, cu figura clara de leader va transforma notiunea de om  politic cunoscuta in ultimii 20 ani. Traseul profesional al acestuia cu siguranta i-a marcat caracterul. Pentru un leader de mare partid politic tipologia magistratului procuror vine ca o manusa pentru noile responsabilitati. 


Daca Crin Antonescu, fara carisma a reusit pe locul 3, Ponta va fii pe locul "I" cu siguranta. Ponta are noroc de o serie de mentori de exceptie in planurile esentiale managementului politic performant. In plan doctrinar si dipolomatic mentorul  sau Adrian NASTASE, i-a transmis cu siguranta multe din secretele unui management politico-diplomatic de mare valoare. In planul comunicarii si al relationarii, carisma lui Miron Mitrea il va ajuta sa acumuleze subtilitatile comunicari publice un Mitrea este specialist. Ion Iliescu il va invata sa evite greselile lui, din istoria recenta, in care echilibrul, prea echilibrat, nu a adus numic bun Romaniei. Decat un jucator pe tusa, palid si usor manevrabil, noapte in sauna sau piscina,  mai bine unul care centreaza si marcheaza puncte. Am vazut un Ponta sportiv care este activ si centreaza bine la poarta. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inchizitia moderna - COMISIA de ancheta Elena Udrea

Am ascultat si eu inregistrarile "discutiilor" din cadrul Comitziei gandita pentru executia Elenei Udrea si am ramas consternat de nesimtirea membrilor acesteia. Se vede treaba ca, indivizii din comisie, nu au decat un singur scop acuzarea ministresei Udrea cu orice pret. Adriana Saftoiu, devenita liberala dupa eliberarea de la Cotroceni are un motiv clar pentru tinta EU. Ludovic (PNL) si Aura (PSD) au un stil 100% al comisarilor sovietici de dupa razboi din structurile (NKVD). Putatorul de lance sau lantz, cum vreti, nu este altul decat Ludovic care ar trebui sa taca o mie de ani. El in calitate de ministru dupa ce a accidentat o fetita pe trecerea de pietoni a pus structurile statului sa musamalizeze cazul si sa rezolve situatia, (era un guvern liberal 100%). A tagaduit ca ar fi fost autorul accidentului cu toate ca probele calde de la fata locului puteau sa infirme pozitia adoptata de nevinovat. Si totusi, atunci, nu s-a constituit o comisie de ancheta. Merita sa a

Proiecte EUROPENE în CERTEJUL DE SUS, HUNEDOARA

Dezvoltarea ROMÂNIEI nu se realizează fără accesarea fondurilor europene. Cine sa faca proiectul? Cine sa ne sfătuiască? Ce este eligibilitate proiectului? Care sunt fazele unui proiect? Intrebari la care cetățenii din HONDOL, NOJAG, VARMAGA, SĂCĂRÂMB, CERTEJUL DE SUS, BOCSA vor avea răspunsuri și soluții!

PAPA vs KIRIL sau ROMA veche vs de NOUA ROMĂ

Foto: sursa PROTV SITE O fotografie cât 1.000 de cuvinte după 1.000 de ani de separare ecumenică. Ieri, s-au întâlnit managerii a două intreprinderi religioase, Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă din Rusia pe un aeroport din HAVANA (CUBA). Pe lângă grija celor care făuresc imaginea publică nu putem să nu remarcăm: 1. Din atâtea palate câte le stăpânesc nu au găsit decât o aerogară din CUBA? Sa fim serioși era totuși un PAPĂ și un PATRIARH!!! Halal protocol și respect față de subiecte. Că cei doi s-au întâlnit în gară e bine să spunem pentru istorie că din întâmplare (nu au mai avut kerosen avioanele și se explică de ce după 1000 de ani are loc întâlnirea la vârf). Din întâmplare a rămas și TEOCTIST al Biserici Ortodoxe din România la ROMA în anul 1989 când mergea spre INDIA, și a băut un ceai cu PAPA. La întâlnirea dintre avioane, conducătorii intreprinderilor religioase,  Papă și Patriarh, au semnat și o Declarație COMUNĂ! Personal cred ca acest protocol sofisticat este