3 dec. 2009

Dez-Baterea prezidentiabililor

Confruntarea dintre Mircea Geoana si Traian Basescu a reprezentat pentru mine un tablou in care un VANATOR calm cu privirea agera se uita la un pui de caprioara cu glontul pe teava pustii si un incarcator plin cu toate ca nu are nevoie decat de o alică sa il doboare. Un om pregatit bine psihologic vis a vis de un inginer care prin natura lucrurilor si a arborelui genealogic a ajuns ambasador, dar sunt convins ca nu are nici o calitate de diplomat.

Este fantastic cum majoritatea jurnalistilor si analistilor sunt impotriva presedintelului. Se vede treaba ca acesti jurnalisti fac corp comun cu actionarii acestor trusturi de presa si numai acuza. Probabil lefurile pentru spectacolele sinistre ale marilor analisti au fost substantiale si acum sunt ca si câinii buldogi. Nu am vazut nici o impartialitate jurnalistica in acest spectacol de circ, dar democratic.

Interventia omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a incurcat multe strategii. Poetul stie tot, Mircea Dinescu, a sarit imediat in apararea acestuia si aproape il facea erou national pe domnul Sorin Ovidiu Vantu, pentru ca facut o televiziune libera la care poate sa se exprime si de unde este probabil bine platit.

Adrian Ursu si Tudor Popescu au avut o atitudine aproape furibunda la adresa lui Basescu in dezbaterea de la Realitatea si nu am vazut la eminentele lor profesia de jurnalist care trebuie sa aiba impartialitate .

Concluzie: Nu avem pe cine vota, dar trebuie sa mergem la vot!
Curat Murdar!

Castigatorul alegerilor: Sorin Ovidiu Vantu, un mare maestru in relatii sociale si un stralucit si inteligent om de afaceri care ii are pe toti la mana si probabil i-a finantat in timp de pace pe toti avandu-i la mana. Putem spune intr-o forma sau alta ca SOV este cel care are butoanele de comanda ale politicii romanesti. Poate este cel care conduce servicile secrete in realitate. Merita sa fie presendinte!!! Multi l-ar vota, in special oameni importanti!


Perdantii: Membrii partidului liberal a caror lider, Crin Antonescu, s-a grabit sa faca alianța ca un copil mic cu PSD si nu a stiut sa se abtina pentru a negocia apoi cu învingătorul pentru a ridica liberalii.

SOV merita felicitat pentru ca i-a încaierat si pentru ca a servit si serveste interesul romanesc si interesul democratiei americane rezolvat pentru inca 5 ani!!!Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!