Treceți la conținutul principal

Dez-Baterea prezidentiabililor

Confruntarea dintre Mircea Geoana si Traian Basescu a reprezentat pentru mine un tablou in care un VANATOR calm cu privirea agera se uita la un pui de caprioara cu glontul pe teava pustii si un incarcator plin cu toate ca nu are nevoie decat de o alică sa il doboare. Un om pregatit bine psihologic vis a vis de un inginer care prin natura lucrurilor si a arborelui genealogic a ajuns ambasador, dar sunt convins ca nu are nici o calitate de diplomat.

Este fantastic cum majoritatea jurnalistilor si analistilor sunt impotriva presedintelului. Se vede treaba ca acesti jurnalisti fac corp comun cu actionarii acestor trusturi de presa si numai acuza. Probabil lefurile pentru spectacolele sinistre ale marilor analisti au fost substantiale si acum sunt ca si câinii buldogi. Nu am vazut nici o impartialitate jurnalistica in acest spectacol de circ, dar democratic.

Interventia omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a incurcat multe strategii. Poetul stie tot, Mircea Dinescu, a sarit imediat in apararea acestuia si aproape il facea erou national pe domnul Sorin Ovidiu Vantu, pentru ca facut o televiziune libera la care poate sa se exprime si de unde este probabil bine platit.

Adrian Ursu si Tudor Popescu au avut o atitudine aproape furibunda la adresa lui Basescu in dezbaterea de la Realitatea si nu am vazut la eminentele lor profesia de jurnalist care trebuie sa aiba impartialitate .

Concluzie: Nu avem pe cine vota, dar trebuie sa mergem la vot!
Curat Murdar!

Castigatorul alegerilor: Sorin Ovidiu Vantu, un mare maestru in relatii sociale si un stralucit si inteligent om de afaceri care ii are pe toti la mana si probabil i-a finantat in timp de pace pe toti avandu-i la mana. Putem spune intr-o forma sau alta ca SOV este cel care are butoanele de comanda ale politicii romanesti. Poate este cel care conduce servicile secrete in realitate. Merita sa fie presendinte!!! Multi l-ar vota, in special oameni importanti!


Perdantii: Membrii partidului liberal a caror lider, Crin Antonescu, s-a grabit sa faca alianța ca un copil mic cu PSD si nu a stiut sa se abtina pentru a negocia apoi cu învingătorul pentru a ridica liberalii.

SOV merita felicitat pentru ca i-a încaierat si pentru ca a servit si serveste interesul romanesc si interesul democratiei americane rezolvat pentru inca 5 ani!!!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inchizitia moderna - COMISIA de ancheta Elena Udrea

Am ascultat si eu inregistrarile "discutiilor" din cadrul Comitziei gandita pentru executia Elenei Udrea si am ramas consternat de nesimtirea membrilor acesteia. Se vede treaba ca, indivizii din comisie, nu au decat un singur scop acuzarea ministresei Udrea cu orice pret. Adriana Saftoiu, devenita liberala dupa eliberarea de la Cotroceni are un motiv clar pentru tinta EU. Ludovic (PNL) si Aura (PSD) au un stil 100% al comisarilor sovietici de dupa razboi din structurile (NKVD). Putatorul de lance sau lantz, cum vreti, nu este altul decat Ludovic care ar trebui sa taca o mie de ani. El in calitate de ministru dupa ce a accidentat o fetita pe trecerea de pietoni a pus structurile statului sa musamalizeze cazul si sa rezolve situatia, (era un guvern liberal 100%). A tagaduit ca ar fi fost autorul accidentului cu toate ca probele calde de la fata locului puteau sa infirme pozitia adoptata de nevinovat. Si totusi, atunci, nu s-a constituit o comisie de ancheta. Merita sa a

PAPA vs KIRIL sau ROMA veche vs de NOUA ROMĂ

Foto: sursa PROTV SITE O fotografie cât 1.000 de cuvinte după 1.000 de ani de separare ecumenică. Ieri, s-au întâlnit managerii a două intreprinderi religioase, Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă din Rusia pe un aeroport din HAVANA (CUBA). Pe lângă grija celor care făuresc imaginea publică nu putem să nu remarcăm: 1. Din atâtea palate câte le stăpânesc nu au găsit decât o aerogară din CUBA? Sa fim serioși era totuși un PAPĂ și un PATRIARH!!! Halal protocol și respect față de subiecte. Că cei doi s-au întâlnit în gară e bine să spunem pentru istorie că din întâmplare (nu au mai avut kerosen avioanele și se explică de ce după 1000 de ani are loc întâlnirea la vârf). Din întâmplare a rămas și TEOCTIST al Biserici Ortodoxe din România la ROMA în anul 1989 când mergea spre INDIA, și a băut un ceai cu PAPA. La întâlnirea dintre avioane, conducătorii intreprinderilor religioase,  Papă și Patriarh, au semnat și o Declarație COMUNĂ! Personal cred ca acest protocol sofisticat este

Proiecte EUROPENE în CERTEJUL DE SUS, HUNEDOARA

Dezvoltarea ROMÂNIEI nu se realizează fără accesarea fondurilor europene. Cine sa faca proiectul? Cine sa ne sfătuiască? Ce este eligibilitate proiectului? Care sunt fazele unui proiect? Intrebari la care cetățenii din HONDOL, NOJAG, VARMAGA, SĂCĂRÂMB, CERTEJUL DE SUS, BOCSA vor avea răspunsuri și soluții!