Treceți la conținutul principal

Interese și INTERESE de geopolitică

Lumea se mișcă cu o viteză destul de mare. Unii ar spune ca stăm pe loc, alții că ne mișcăm odată cu soarele cu aprox 1500km la oră. Depinde de unde privești lucrurile.
In materie de politică și strategii observăm că polii de putere se mișcă și regrupează agenții și interesele.
De la privatizarea companiei PETROM in favoarea grupului OMV, de partidul subordonat MOSCOVEI, PSD, am sustinut ca în fapt OMV are acționari principali celule coorodnate de serviciile Sovietice, recuperate de RUSIA. Era imposibil ca un opcupant, URSS in acest caz, să plece de tot dintr-un teritoriu ocupat, Austria. Rusi nu au plecat de tot din AUSTRIA in anul 1955, au retras doar armata. AU rămas mecanismele economice adaptate pietei.
Printre altele aflăm (sursa B1, jurnalistul Andrei Bădin) încă trei semne interesante ale mișcărilor rusești:
1. șef al OMV a fost numit în seara asta un om al rușilor, 
2. MC Donald s România va fi preluată de un oligarh rus, 
3. în Bulgaria șase companii strategice au fost achiziționate de un apropiat al oligarhului rus Konstantin Malofeev,om de încredere al lui Putin și sponsor al separatiștilor ruși din Ucraina.  
(Site-ul de investigații Bivol constată că în acest caz nu poate fi vorbă de o operațiune ruso-franceză ci de participarea intenționată sau nu în schimbul unor onorarii importante la asigurarea de acoperire pentru invazia economică a lui Putin în Bulgaria.)

Acum stimați prieteni, democrați (democratizați) vă mai îndoiții de ce afirmam in urmă cu 10 ani și mai aproape? :)

În timp de România este răvășită de brațul, de altfel DREPT al jusțiței, apărută cam târziu din neant, lumea (a se citi mapamondul) se reconfigurează. CLASA POLITICĂ românească se ocupă de a crea scut in jurul infractorilor, iar guvernul se ocupă de cei care au plus in casierie 14 bani si închid afaceri cu capital românesc.

Concluzie:  România prin declarația de INDEPENDENȚĂ față de MOSCOVA din 1964 și acțiunile ulterioare au limitat acțiunile sovietice in ROMÂNIA (nu puteau fi eliminate), iar in 1989 Ion Iliescu și succesorii pe linie politică au adus din nou interesul celor din rasăritul apropiat pe scena din ROMÂNIA. Cum? Simplu: înlăturarea celor care credeau in România ca stat independent, prin privatizarea intregii industrii petroliere și metalurgice (feroasă și neferoasă) în favoarea rușilor.

Din păcate milioane de români, sunt manipulați grosier, aceștia cred ca susțin un partid autentic național de stânga. Nu, sunt încartiruiți (membri sau simpatizanți, parlamentari sau funcționari atașați) unor idealuri profund sovietice, cu o față nouă. (ESTE SUFICIENT SĂ PROMOVEZE IN FRUNTEA PARTIDULUI UN OM MIC PENTRU O PALARIE MARE. Acest conducător nu vede de pălarie cât rău face tării pe care se presupune că o iubește, deși se cam iubește doar pe sine! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inchizitia moderna - COMISIA de ancheta Elena Udrea

Am ascultat si eu inregistrarile "discutiilor" din cadrul Comitziei gandita pentru executia Elenei Udrea si am ramas consternat de nesimtirea membrilor acesteia. Se vede treaba ca, indivizii din comisie, nu au decat un singur scop acuzarea ministresei Udrea cu orice pret. Adriana Saftoiu, devenita liberala dupa eliberarea de la Cotroceni are un motiv clar pentru tinta EU. Ludovic (PNL) si Aura (PSD) au un stil 100% al comisarilor sovietici de dupa razboi din structurile (NKVD). Putatorul de lance sau lantz, cum vreti, nu este altul decat Ludovic care ar trebui sa taca o mie de ani. El in calitate de ministru dupa ce a accidentat o fetita pe trecerea de pietoni a pus structurile statului sa musamalizeze cazul si sa rezolve situatia, (era un guvern liberal 100%). A tagaduit ca ar fi fost autorul accidentului cu toate ca probele calde de la fata locului puteau sa infirme pozitia adoptata de nevinovat. Si totusi, atunci, nu s-a constituit o comisie de ancheta. Merita sa a

Proiecte EUROPENE în CERTEJUL DE SUS, HUNEDOARA

Dezvoltarea ROMÂNIEI nu se realizează fără accesarea fondurilor europene. Cine sa faca proiectul? Cine sa ne sfătuiască? Ce este eligibilitate proiectului? Care sunt fazele unui proiect? Intrebari la care cetățenii din HONDOL, NOJAG, VARMAGA, SĂCĂRÂMB, CERTEJUL DE SUS, BOCSA vor avea răspunsuri și soluții!

PAPA vs KIRIL sau ROMA veche vs de NOUA ROMĂ

Foto: sursa PROTV SITE O fotografie cât 1.000 de cuvinte după 1.000 de ani de separare ecumenică. Ieri, s-au întâlnit managerii a două intreprinderi religioase, Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă din Rusia pe un aeroport din HAVANA (CUBA). Pe lângă grija celor care făuresc imaginea publică nu putem să nu remarcăm: 1. Din atâtea palate câte le stăpânesc nu au găsit decât o aerogară din CUBA? Sa fim serioși era totuși un PAPĂ și un PATRIARH!!! Halal protocol și respect față de subiecte. Că cei doi s-au întâlnit în gară e bine să spunem pentru istorie că din întâmplare (nu au mai avut kerosen avioanele și se explică de ce după 1000 de ani are loc întâlnirea la vârf). Din întâmplare a rămas și TEOCTIST al Biserici Ortodoxe din România la ROMA în anul 1989 când mergea spre INDIA, și a băut un ceai cu PAPA. La întâlnirea dintre avioane, conducătorii intreprinderilor religioase,  Papă și Patriarh, au semnat și o Declarație COMUNĂ! Personal cred ca acest protocol sofisticat este