22 feb. 2015

Minsk, cine și în numele cui?

Citam din fluxul de stiri AGERPRES (adică agenția Națională de știri a României):
Liderii țărilor G7 (Marea Britanie, Germania, Italia, Canada, SUA, Franța și Japonia), precum și președinții Consiliului European și Comisiei Europene au salutat, într-o declarație comună, pachetul de măsuri în vederea punerii în aplicare a acordului de la Minsk privind situația din estul Ucrainei, informează sâmbătă RIA Novosti.

Observați pe cine citează formatorii de opinie. Agentia de știri a Rusiei! Cine a întrebat sau und a fost citată o agenție de știri oficială din tările membre G7? Uite asa se face manipularea prin MEDIA adikă Rusia prin portavocea preluată de România ne spune ca liderii lumii europene au salutat acordul de la Minsk!!!

Ce s-a întâmplat la Minsk?

S-au întâlnit reprezentanții statelor: GERMANIA, FRANȚA pe de o parte si RUSIA pe de altă parte!!!
E clar nu?

Te întreb cititorule?

1. Pe  cine a reprezentat Vladimir PUTIN, președinte a Rusiei la MInsk? rRusia a susținut că nu a re nicio implicație in Ukraina!!! In Ucraina acționează separatiști care nu sut cetățeni ruți și sunt  la baza cu profesii civile gen tractoriști, Deci în numele cui negociază Președintele RUSIEI la Minsk?

2. Pe cine a reprezentat la negocierile de pace de la Minsk, Angela Merkel, cancelar german și Francois Hollande, președinte al Franței?
Cei doi reprezintă două state din cele 28 state membre!!! Uniunea Europeană are un Serviciu European de Acțiune Externă (un minister european al afacerilor externe din UE) care are un (o) sefă  de origine Italiană fără personalitate, ce secondează pe fosta sefă la fal de anonimă.
Când și ce mandat au avut cei doi reprezentanți al Germaniei și Franței să negocieze cu Rusia???
Pe cine au reprezentat cei doi la masa celor trei de la MINSK? Reprezentații diplomației europene nu au fost prezenți. Cucoana, italiană, șefă a Serviciului de Acțiune Externă a reacționat abia după o saptămână!!! [ câtă știință și stăpânire a mecanismelor diplomatice, ale EUROPEI, poate să dețină o doamnă nascuta in 1973 (41 ani) :).

O potențială concluzie: Nu trebuie să avem o senzație de tradare a interesului general european, implicit a sentimentului românesc?
Cine a negociat pentru Uniunea Europeană? Un socialist francez (doctrină apropiată Moscovei) și o Doamnă de fier scolită in Germania comunistă, dominată de sovietici.Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!