19 iul. 2013

De ce OMAR HAISSAN, si tocmai acum

Azi despre HAISSAN. Am primit un telefon de la un prieten si nu înțelegea de ce si care e miza arestării sale și de ce acum. Încerc să aștern aici o opinie personala care nu are legătură pre mare cu realitatea, dar este o judecata de valoare, asa ca nu dați crezare acestor rânduri înainte de a vă documenta. Hayssam se pare că este rudă de sânge (dacă nu frate) cu un înalt responsabil al serviciilor de informații din SIRIA (cred ca fost sau actual șef). Arestarea, lui HAISSAN, are o conotație internaționala de șantaj pentru fratele lui OMAR HAISSAN care susține prin funcția lui pe președintele și guvernul din SIRIA. Să nu uităm că Haissam avea resposabilități pe zona HAMAS_HEZBOLLACH, preluate după acest eveniment de Dr. Yassim. Așadar trebuie integrate piesele cunoașteri. (poate fi un punct din agenda șefilor de servicii secrete USA si Rusia la București)
Acum, omul care cunoaște bine sistemul de securitate sirian este în situația de a trăda cauza națională a Siriei și a ușura situația fratelui său (sau ma rog a rudei sale OMAR HAISSAN) trecând de partea americanilor sau de a susține în continuare regimul Bashar al-Assad. Oricum președintele sirian este pus într-o situație dificila, acela de a înlătura un colaborator care este șantajabil sau de a-l păstra. Dacă îl înlătură poate numi o "conservă" pregătită de ruși sau chiar de români și acesta este sfârșitul regimului.
Foto: parasutisti Boteni-Titu (FB)

Oricum, Haissan, este si al nostru si al lor.

Cazul răpirii e simplu (ipotetic). Românii (SIE) au creat un scenariu, exploatând în orb jurnaliști noștri răpiți, cu scopul de a ajunge la locul detenției jurnalistei franceze care se afla răpită de mai mult timp (cu siguranță era un jurnalist acoperit de serviciile din Franța). Manipulând opinia publică națională si apoi internațională și agregând factori de decizie din zona islamului s-au purtat negocieri si români au fost eliberați. Apoi, la puțin timp a fost extrasă și madam  Florence Aubenas.  Oricum o detaliere buna a cazului este pe mercenarul.weblog.ro.  Cităm: ”Pe jurnalista franceza  Florence Aubenas  au gasit-o în beci. Era răpită cu vreo 3 luni înaintea romanilor. Cel mai probabil ea este ofiţer sub acoperire. Ea a dat declaraţie semnată că a fost cu jurnalistii romani în beci. Acum a dispărut de la ziarul Liberation, unde lucra. Au mutat-o. Altfel, o femeie deosebită. Multe servicii secrete irakiene, americane, româneşti (SIE, SRI, DGIPI), au fost implicate in aceasta actiune. Din păcate, unii ofiţeri din cadrul acestor servicii, politicieni, jurnalişti, afacerişti sub acoperire au facut joc dublu.”

Așadar oricâte speculații se fac și se vor face implicând politicul românesc in tot felul de mașinațiuni, cert este ca românii au fost cei mai buni și au reușit ce nu au reușit nr. 1 și 2 din clasamentul actual.

Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!