29 mai 2012

Unde băteau Olandezi cu santajul SHENGEN! La F16 :)


Pretul suplimentar si nejustificat al aderarii la Spatiul SHENGEN platit de Romania  in urma santajului ordinar facut de catre oalndezi  (cum ca nu indeplinim conditiile) este de a cumpara epave de avioane F16 folosite de la OLANDA. Oficial ne prostesc prin comunicate ca nu sunt bani dar mentenanta vechiturilor ajunge in doi ani sa dubeze pretul avianelor noi - vezi HERCULES. Asa mai bine repara MIG21, ca tot vechi sunt.
Conform http://rumaniamilitary.wordpress.com, Vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, George Scutaru, a declarat că România are în prezent posibilitatea de a opta între achiziţionarea de avioane F16 în uz, aflate în dotarea forţelor olandeze şi portugheze, sau achiziţionarea de avioane F16 noi, care însă sunt prea scumpe. “România are de optat între soluţia avioanelor în uz F16, aflate în prezent in dotarea forţelor aeriene olandeze şi portugheze şi care pot fi disponibilizate pentru ţări interesate, sau între avioane noi F16, dar ale căror costuri depăşesc actualele posibilităţi financiare ale Guvernului”, a declarat Scutaru, pentru MEDIAFAX.

Ma intreb, oare oameni politici nu consulta si specialisti din ARMATA? Dar nu sergentii care au ajuns generali sau amirali in 20 de ani, pe cei care au facut Scoala Militara si Academia la ZI. 

Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!