17 dec. 2011

Demagogie Guvernamentala si Indiferenta sociala

Pana nu demult ramaneam interzis de faptul ca ANAF trimite adrese pentru debite de 1 (un) leu, ca sa nu mai spun ca trimite si pentru cele de 3,4,5, lei. Ma gandeam: Cat de idiot trebuie sa fii, ca functionar al statului sa cheltui bani cu mult mai multi decat ai putea sa recuperezi? Sigur, functionarii imi vor spune ca asa e LEGEA. Dar intreb pe mai mari functionarilor de la ANAF, de ce nu schimba legea si sa nu cheltuie bani pentru debite mai mici dect valoarea hartiei (fara cheltuieli de imprimare, curierat, etc).
Azi am costatat ca nu trebuia sa ma minunez deloc. Priviti acest cupon de pensie si suma ce se acorda pensionarei>Citesc o stire pe site-ul CANCAN "Maria Tomescu o pensionară de 69 de ani din satul Malarişca, judeţul Mehedinţi primeşte în fiecare lună o pensie de 1 leu. Pe cuponul de pensie este specificată suma de 3 lei, însă doi lei îi sunt impozaţi de către statul care a condamnat-o să trăiască într-o sărăcie lucie" vezi foto
Stimabililor BOC (primul dintre ministri) si IALOMITEANU (minitru de finante) se pare ca habar nu aveti pe ce lume traiti.... Daca se intimpla asa ceva in ROMANIA anului 2011.. Ori demisia, ori demiteti toti responsabili din subordine... Asa ar fii la altii, CURAT. La noi este mai MURDAR.

Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!