4 sept. 2011

Recontructia INFRASTRUCTURII

In toată țara dacă mergi sunt șantiere unde  se sapă si se asfalteaza străzi, se repară poduri, etc. In aceste șantiere se asfalteaza se schimba bordurile si pavelele! Consider ca este un lucru bun, incepem sa ne modernizam, intra banii in circuitul economic pe verticala si orizontala si trecem criza mai usor.

Am avut ocazia recent sa trec pe Valea OLTULUI (DN7). La viaductul CÂRLIGU MIC (intre Cozia si Brezoi) lucrarile de renovare a viaductului au enervat sute de mii de conducatori auto. La acest obiectiv reparat acum cateva saptamâni constatam cu totii ca asfaltul este  turnat in valuri. Am trecut peste poduri si podețe  reparate recent si am constatat ca stratul de asfalt este la fel asternut ”in valuri”. Am ocazia zilnic sa vad modernizarile de strazi din CLUJ, TURDA si ALBA IULIA, si constat ca firmele selectate nu au capacitatea de a face un lucru la un standard superior de calitate. 

Nu aduc in discutie licitatile si bani platiti pe lucrari, dar oficialii din Ministerul Transporturilor si din Primarii ar trebui sa prezinte procesele verbale de recepție a lucrarilor si sa atace GARANTIA ceruta executantilor!!!

Curat: Se face ceva!
Murdar: Se face de mântuială!!!

Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!