Treceți la conținutul principal

”Executat in fata familiei”, film de ”groaza” pe gustul presedintelui OBAMA

OSAMA BIN LADEN. A fost un om care a avut o misiune, data de  CINEVA, nu se stie cine si a indeplinit-o. Din pacate, in aceea operatiune de la 11 sept. au fost multe victime colaterale, ca asa ne-am obisnuit sa spunem cand mor OAMENI nevinovati.

Pana la acesta data, in ce priveste pe cetateanul, yemenito-saudito-pakistanez, Osama Bin Laden, NU exista nici un rechizitoriu de stabilire a vinovatiei si de trimitere in Judecata. Nu exista nici macar un rechizitoriu subiectiv dat de un Tribunal de pe Teritoriul SUA, ca sa il fii condamnat un urma vreunei ”judecati” drepte.

Toata lumea a luat de buna informatia furnizata si regizata in laboratoare si l-a etichetat drept terorist. Totul se bazeaza pe informatii ”smulse” prin tortura de la persoane arestate, fara mandat legal, dar asta e alta problema. Probabil ca istoria va identifica baza legala in care s-a actionat.

"Capturat in viata si ucis in fata familiei" asa titreaza Hot News un capitol al unui articol:
Osama Bin Laden, este omorat ca si in Roma antica, adica printr-un spectacol ”grotesc”. Actiunea este televizata in direct pentru Maria Sa imparatul (presedinte) OBAMA care s-a uitat la televizor si a asistat in direct ca si la o lupta intre gladiatori, numai ca unul era neinarmat si era impreuna cu sotia si ficele sale. Presedintele celui mai ”democrat” stat din lume care s-a delectat vizionand filmul "Capturat in viata si ucis in fata familiei"sa doarma bine cand a vazut ”live” o crima (fara judecata) in care un ”tata” fie si terorist este ucis in fata copiilor sai?
Cum traiesc in continuare acesti copii?
Daca viata schimba rolurile si faptele erau invers ce sentiment aveau fetele lui Obama si cum ar fi vazut viata in continuare?

In cazul altor criminali s-au deschis procese si s-au dat sentinte care in mod evident s-au pus in aplicare prin diferite METODE. In acest caz nu trebuia sa se afle mai multe. Exista UN MARE RISC,  Bin Laden PUTEA  SA SPUNA MAI MULTE?

Filmul nebuniei de pe televiziuni si internet nu lasa loc de analiza clara la rece. Eu cred ca actiunea a fost LOCAT IN ALT TIMP, adica s-a derulat cu ceva timp inainte de data publicitatii.

Se impune o intrebare: Asa de departe a ajuns tehnologia ”vorba unui prieten” incat testul ADN pentru identificarea celui execuat sa se realizeze instant (intr-o zi).
Poate ca adevaratul mobil al interventiei in zona de conflict a incetat sa existe. Filmul, ca orice film, incearca sa convinga opinia publica ca a fost execuata si s-a facut ”dreptate”. In realitate fostul om al americanilor, OSAMA BIN LADEN, parcat pentru o perioada in PAKISTAN printr-un program de protectie a trebuit sa fie legendat si aruncat in valuri. In sustinerea ipotezei ma gandesc cu suspiciune ca autoritatile americane (aici nu mai pot spune ca trupele) au distrus ”proba” interventiei prea repede. In fond trupul celui executat era un TROFEU cu ghilimelele de rigoare ne puse. In aceasta ipoteza, aiurita pentru unii, OSAMA antrenat de americani, cu familia sub protectia americanilor, va intra  intr-un program de reintegrare sociala sub o alta identitate, ca doar e fiu de print. Restul actiunilor fac parte din seria foto shoc sau foto shop (photo shop).  

Justificata, sau nu, interventia comando-ului din Pakistan sufera comentarii atat de la cunoscatori cat si de la cei care sunt diletanti (o alta vorba a unui coleg din spatiu virtual).

Cand trupele USA trimit drone combat (avioane fara pilot dar cu capacitate de lupta) si omoara sute de civili in Libia, nu exista nici un terorist? Cand moare un american este jale mare si imediat sunt catalogati drept teroristi cei implicati!
Vorbim de democratie dar nu conteaza idealurile celorlalti ci numai interesele grupului mai tare.

In urma cu ceva timp, un ostas american il omora pe THEO PETER, in Bucuresti, ca urmare a unui accident rutier, iar oficialii americani nici macar nu au dorit sa il supuna judecatii drepte a STATULUI ROMAN, un stat aliat si subordonat total, de ceva vreme.
Extragerea criminalului din fata justitiei cum se numeste?

In Romania, se amplaseaza ”baze militare”, ”baze cu scut antirachete” si romani sunt umiliti cand solicita o VIZA de intrare pe teritoriu SUA.
Dreptul cetateanului roman de a vizita SUA sau de a-si revedea rudele din SUA este o loterie perpetua nu un drept.

Noi, sau ma rog cei care ne reprezinta de 20 de ani, ii sarutam in partea ascunsa soarelui pe americani si ei  ne scuipa seminte in ochi. Daca cineva isi inchipuie ca acordul ”VIZA” pentru america este corect se inseala. Totul este  subiectiv in actul de acordare a vizei si tine exclusiv de ”cheful” sau plictisul functionarului de la ghiseu si de informatiile furnizate de ”autoritatile romane„ pe desk-ul din fata functionarului ce reprezinta USA.
Documentele solicitate sunt o ”abureala” pentru prosti.

Ipotenta Ministerului Afacerilor Externe din Romania se vede cu ochi inchisi. Cand un Ministru roman de externe spune ca sunt doua dosare diferite, cel de vize si cel cu scutul militar arata neputinta de a-si scoate gatul de sub bocancul american.

Eu inteleg ca nu sunt doi parteneri egali care discuta toata problematica dintre doua state dar macar sa puna problema de principiu? Oare noi de ce nu am inventa VIZE cu UN dolar pretul pentru cetatenii sin statul aliat?
 
Suntem martorii unui ”FLIT” TOTAL dat de americani. Se pare ca un cetatean american, are dreptul de a ignora orice norma elementara de drept si fara a avea in vocabular, o scuza.

Pasivitatea comunitatii internationale la democratia impusa prin forta globalizarii se va intoarce ca un bumerang impotriva statelor insasi.

O democratie cat ar fi de democratie are un maximum  de exprimare. Depasirea acestui prag de actiune devine un pericol chiar pentru democratie  si pentru comunitate.

Cand vedem astfel de executii in direct ma intreb care este diferenta intre comunism si capitalism?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inchizitia moderna - COMISIA de ancheta Elena Udrea

Am ascultat si eu inregistrarile "discutiilor" din cadrul Comitziei gandita pentru executia Elenei Udrea si am ramas consternat de nesimtirea membrilor acesteia. Se vede treaba ca, indivizii din comisie, nu au decat un singur scop acuzarea ministresei Udrea cu orice pret. Adriana Saftoiu, devenita liberala dupa eliberarea de la Cotroceni are un motiv clar pentru tinta EU. Ludovic (PNL) si Aura (PSD) au un stil 100% al comisarilor sovietici de dupa razboi din structurile (NKVD). Putatorul de lance sau lantz, cum vreti, nu este altul decat Ludovic care ar trebui sa taca o mie de ani. El in calitate de ministru dupa ce a accidentat o fetita pe trecerea de pietoni a pus structurile statului sa musamalizeze cazul si sa rezolve situatia, (era un guvern liberal 100%). A tagaduit ca ar fi fost autorul accidentului cu toate ca probele calde de la fata locului puteau sa infirme pozitia adoptata de nevinovat. Si totusi, atunci, nu s-a constituit o comisie de ancheta. Merita sa a

Proiecte EUROPENE în CERTEJUL DE SUS, HUNEDOARA

Dezvoltarea ROMÂNIEI nu se realizează fără accesarea fondurilor europene. Cine sa faca proiectul? Cine sa ne sfătuiască? Ce este eligibilitate proiectului? Care sunt fazele unui proiect? Intrebari la care cetățenii din HONDOL, NOJAG, VARMAGA, SĂCĂRÂMB, CERTEJUL DE SUS, BOCSA vor avea răspunsuri și soluții!

PAPA vs KIRIL sau ROMA veche vs de NOUA ROMĂ

Foto: sursa PROTV SITE O fotografie cât 1.000 de cuvinte după 1.000 de ani de separare ecumenică. Ieri, s-au întâlnit managerii a două intreprinderi religioase, Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă din Rusia pe un aeroport din HAVANA (CUBA). Pe lângă grija celor care făuresc imaginea publică nu putem să nu remarcăm: 1. Din atâtea palate câte le stăpânesc nu au găsit decât o aerogară din CUBA? Sa fim serioși era totuși un PAPĂ și un PATRIARH!!! Halal protocol și respect față de subiecte. Că cei doi s-au întâlnit în gară e bine să spunem pentru istorie că din întâmplare (nu au mai avut kerosen avioanele și se explică de ce după 1000 de ani are loc întâlnirea la vârf). Din întâmplare a rămas și TEOCTIST al Biserici Ortodoxe din România la ROMA în anul 1989 când mergea spre INDIA, și a băut un ceai cu PAPA. La întâlnirea dintre avioane, conducătorii intreprinderilor religioase,  Papă și Patriarh, au semnat și o Declarație COMUNĂ! Personal cred ca acest protocol sofisticat este