16 mai 2010

Monarhul comunist, Mihai de ”MOSCOVA” ca de Romania ce sa-ti spun... :(

Gratie paradei militare ruse din anul 2010, putem vedea cu ochiul liber calitatea de mare comunist, sustinut de sovietici, a lui MIHAI care a fost si rege al Romaniei. 

Faptul ca EL a introdus comunismul in Romania nu mai era o noutate si este clar pentru toata lumea. La sugestia rusilor a arestat pe maresalul Antonescu care negociase in prealabil cu Stalin un culoar de trecere prin Romania  a bravei armate sovietice, fara ca acesta sa se implice. Stalin a acceptat conditia ceruta de maresal de a ne rezolva singurii eliberarea Romaniei. Telegrama de acceptare a conditiilor nu a mai ajuns la conducatorul statului, maresalul Antonescu, din cauza lui Iuliu Maniu, care isi dorea capital politic din acesta reusita. 
Toata lumea s-a bucurat de arestarea maresalului, nestiind ca in spate au fost interesele ascuse si pe termen lung ale MOSCOVEI. Pe site-ul wikipendia se spune: La 23 august 1944 Mihai a organizat o lovitură de stat contra lui Antonescu, pe care l-a arestat. În aceeaşi noapte, noul prim-ministru, generalul locotenent Constantin Sănătescu, l-a încredinţat pe Antonescu comuniştilor, care l-au predat sovieticilor la 1 septembrie1944. Pentru aceasta fapta rusinoasa (ca si cand Romania nu avea institutii sa judece faptele conducatorului, regele a fost decorat de Iosif V. Stalin cu Ordinul sovietic Victoria cu diamante.

Fapta regelui Mihai, de a da pe mana rusilor tara, pe conducatorul statului care i-a salvat scaunul monarhic cu citva ani inainte este o rusine. Pretul tradarii romanilor a fost o decoratie  cu diamante primita de la STALIN. Avand in vedere varsta lui Mihai, consider ca a fost o actiune scuzabila, era prea tinar pentru evenimente politice asa mari.. 

Acum in acest an vedem un alt adevar. Rusii il invita numai pe el la 09 mai 2010 cand organizeaza parada  militara ignorand conducerea politica de la Bucuresti.  Acceptarea invitatiei de a participa, singur, fara sa fie insotit de nici un reprezentant al puterii politice de la Bucuresti la parada din acest an 2010, de la MOSCOVA, cu ocazia aniversării a 65 de ani de la victoria comunistilor împotriva fascismului este o dovada ca a fost loial rusilor in adevaratul sens al cuvantului. Comunistii din Rusia l-au protejat tot timpul pentru ca le-a oferit posibilitatea sa se impuna mai usor vreme de 40 de ani in Europa de EST. 

Pentru prostimea de rind s-a dat un comunicat in care se spune ca a fost invitat în calitate de fost comandant şi mareşal al Armatei Române în cel de-al Doilea Război Mondial....:))). Actiunea politica de atunci a permis rusilor sa preia in sfera de influenta Romania cu mult mai usor decat isi imaginasera. Se poate pune o intrebare retorica:  Stimabile, rege, daca ai stat in exil, ai stat datorita faptelor de vitejie de a da tara pe mana rusilor, iar acum le saruti mana si participi la o parada ce simbolizeaza sfarsitul monarhiilor in centrul si estul EUROPEI. Cand esti monarh? Cand te dadeai la comunistii din tara ta si ii stigmatizai sau cand sarutai medalia lui Stalin si urcai in tribuna din Piata Rosie a Moscovei?

Se poate trage o concluzie: Mihai a fost tot timpul agentul de influenta a rusilor, exploatat sau nu in orb. Poate a fost si este si o pisica neagra pe care o aratau comunistii rusi catre Ceausescu ca sa stea cuminte si catre noua conducere politica a Romaniei dupa 1989. Parca in  istorie se spune  despre comunisti ca nu au dat nicio medalie Țarului Rusiei cand au preluat puterea!

Nu vreau sa fiu gresit inteles, dar un om intreg la cap, la 90 ani, cu experienta politica si diplomatica, asa cum ar fi trebuit sa fie excelenta SA, nu accepta o invitatie la acest nivel fara a fi impreuna cu conducerea politica a tarii (sa fi mers macar cu Geoana ca stia drumul si este al 3-lea om in stat). Se pare ca Mihai este sortit sa fie definit de istorie ca un rege fara tara, doar pentru el. 

Curat Murdar!!!

Un comentariu:

Marian Damoc spunea...

Buna ziua,
Realizez o cercetare sociologica care implica raspunsul blogerilor. Va rog sa imi raspundeti la chestionarul din link-ul de mai jos.
Multumesc foarte mult !
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHBLWUc1eWM4TnYzdXhCUG82NVBCRnc6MQ&ifq

bmd - simplu, nu? Intra pe site!