8 mai 2010

Diplomatia SAAB - GRIPPEN fata de vechiturile F16

Decizia CSAT de a cumpara Avioane americane F16 de la fier vechi nu este suprinzatoare. Smecherii ce decid in Romania, pusi in functii pe bani americani, platesc cheltuielile electorale cu achizitionarea de fier vechi denumit generic avion vechi cu resursa de zbor tip F16. Nu e prima data! Romania a mai cumparat niste fier vechi prin avioanele de trasport HERCULE, care arata jalnic, scorojite de-a dreptul (pe interior). Nimeni nu spune ca s-a cheltuit pana acum cu aceste Hercule un pret de 5 mai mare decat pretul de nou al avioanelor respective. DAR, protectoratul american are un cost si acesta il vom simtii tot noi.. Acum specialistii militari in aviatie spun ca avioanele SAAB, GRIPEN sunt foarte bune pentru innoirea flotilei, dar suedezii nu stiu de spaga si in plus sunt din aceiasi tara cu noi UE. E de neinteles cum se iau decizii impotriva firii si a naturii si totusi prin toate canalele media suntem adormiti cu povesti de copii mici, iar romanii preocupatii de ”dansez pentru tine”, sau alte emisiunii sunt vlaguiti de a avea vreo pozitie.
La ultima expozitie de la ROMAERO Baneasa, prin care se proslavea puterea militara de la Marea Neagra si se prezenta tehnica prafuita alaturi de 2 avioane vechi F16 aduse pentru impresie buna din ITALIA, suedezii nu au mai venit dar au pus un mesaj caustic inteligent in hala expozitionala de la ROMAERO.

Toti expozantii si vizitatorii au putut vedea eleganta mesajului transmis de suedezi catre conducerea politica a ROmaniei!

Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!