Treceți la conținutul principal

Diplomatia SAAB - GRIPPEN fata de vechiturile F16

Decizia CSAT de a cumpara Avioane americane F16 de la fier vechi nu este suprinzatoare. Smecherii ce decid in Romania, pusi in functii pe bani americani, platesc cheltuielile electorale cu achizitionarea de fier vechi denumit generic avion vechi cu resursa de zbor tip F16. Nu e prima data! Romania a mai cumparat niste fier vechi prin avioanele de trasport HERCULE, care arata jalnic, scorojite de-a dreptul (pe interior). Nimeni nu spune ca s-a cheltuit pana acum cu aceste Hercule un pret de 5 mai mare decat pretul de nou al avioanelor respective. DAR, protectoratul american are un cost si acesta il vom simtii tot noi.. Acum specialistii militari in aviatie spun ca avioanele SAAB, GRIPEN sunt foarte bune pentru innoirea flotilei, dar suedezii nu stiu de spaga si in plus sunt din aceiasi tara cu noi UE. E de neinteles cum se iau decizii impotriva firii si a naturii si totusi prin toate canalele media suntem adormiti cu povesti de copii mici, iar romanii preocupatii de ”dansez pentru tine”, sau alte emisiunii sunt vlaguiti de a avea vreo pozitie.
La ultima expozitie de la ROMAERO Baneasa, prin care se proslavea puterea militara de la Marea Neagra si se prezenta tehnica prafuita alaturi de 2 avioane vechi F16 aduse pentru impresie buna din ITALIA, suedezii nu au mai venit dar au pus un mesaj caustic inteligent in hala expozitionala de la ROMAERO.

Toti expozantii si vizitatorii au putut vedea eleganta mesajului transmis de suedezi catre conducerea politica a ROmaniei!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inchizitia moderna - COMISIA de ancheta Elena Udrea

Am ascultat si eu inregistrarile "discutiilor" din cadrul Comitziei gandita pentru executia Elenei Udrea si am ramas consternat de nesimtirea membrilor acesteia. Se vede treaba ca, indivizii din comisie, nu au decat un singur scop acuzarea ministresei Udrea cu orice pret. Adriana Saftoiu, devenita liberala dupa eliberarea de la Cotroceni are un motiv clar pentru tinta EU. Ludovic (PNL) si Aura (PSD) au un stil 100% al comisarilor sovietici de dupa razboi din structurile (NKVD). Putatorul de lance sau lantz, cum vreti, nu este altul decat Ludovic care ar trebui sa taca o mie de ani. El in calitate de ministru dupa ce a accidentat o fetita pe trecerea de pietoni a pus structurile statului sa musamalizeze cazul si sa rezolve situatia, (era un guvern liberal 100%). A tagaduit ca ar fi fost autorul accidentului cu toate ca probele calde de la fata locului puteau sa infirme pozitia adoptata de nevinovat. Si totusi, atunci, nu s-a constituit o comisie de ancheta. Merita sa a

Proiecte EUROPENE în CERTEJUL DE SUS, HUNEDOARA

Dezvoltarea ROMÂNIEI nu se realizează fără accesarea fondurilor europene. Cine sa faca proiectul? Cine sa ne sfătuiască? Ce este eligibilitate proiectului? Care sunt fazele unui proiect? Intrebari la care cetățenii din HONDOL, NOJAG, VARMAGA, SĂCĂRÂMB, CERTEJUL DE SUS, BOCSA vor avea răspunsuri și soluții!

PAPA vs KIRIL sau ROMA veche vs de NOUA ROMĂ

Foto: sursa PROTV SITE O fotografie cât 1.000 de cuvinte după 1.000 de ani de separare ecumenică. Ieri, s-au întâlnit managerii a două intreprinderi religioase, Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă din Rusia pe un aeroport din HAVANA (CUBA). Pe lângă grija celor care făuresc imaginea publică nu putem să nu remarcăm: 1. Din atâtea palate câte le stăpânesc nu au găsit decât o aerogară din CUBA? Sa fim serioși era totuși un PAPĂ și un PATRIARH!!! Halal protocol și respect față de subiecte. Că cei doi s-au întâlnit în gară e bine să spunem pentru istorie că din întâmplare (nu au mai avut kerosen avioanele și se explică de ce după 1000 de ani are loc întâlnirea la vârf). Din întâmplare a rămas și TEOCTIST al Biserici Ortodoxe din România la ROMA în anul 1989 când mergea spre INDIA, și a băut un ceai cu PAPA. La întâlnirea dintre avioane, conducătorii intreprinderilor religioase,  Papă și Patriarh, au semnat și o Declarație COMUNĂ! Personal cred ca acest protocol sofisticat este