8 mar. 2010

Liberalismul lui CRIN, neocomunism

La Congresul XIV al PCR, singura optiune a fost Nicolae CEAUSESCU, la congresul PNL, dupa 21 ani, reformisti din PCR impun aceleasi reguli, VOTUL listei cu un cap de lista, CRIN NATONESCU. Se vede treaba ca pozitia lui CRIN era subreda tare fata de potentialicandidati la functia de Presedinte in PNL. Daca era un leader adevarat se lupta si castiga pe merit.
Ma intreb: De ce a mai chemat delegatiile din tara la CONGRES? Liberali de frunte adusi din tara nu au avut nici un rol la acest congres cu final cunoscut. Nu au avut dreptul nici macar la un vot formal!
Am vazut un sistem jalnic de mentinere a puterii politice in partid. NU exista competitie libera sau o ierarhizare a valorilor umane. Nu am vazut o ascensiune a oamenilor simpli, da destepti pe care partidul i are si ii foloseste numai la lipit afise.
La fel ca si in PSD, liderii PNL considera ca i-a uns Dumnezeu sa fie pe veci sefi de partid.
In orice tara normala a pierde alegerile inseamna o demisie de onoare! Pariez ca nici la urmatoarele alegeri nu va castiga CRIN! Este in Legea firii, lumea il percepe la a doua incercare ca fiind perdantul de prima data ! Este nevoie de o alternativa pe masura, desi in urmatorii ani pozitia se erodeaza nu se consolideaza (asa e in opozitie, lipsesc fondurile...).

Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!