Treceți la conținutul principal

De la clanul Ceausescu la Dinastia Prigoana - 20 ani

Fiecare vedem intr-un fel ascensiunea copiilor nostri si in alt fel a celor din jurul nostru. Consider o normalitate ca fiul sa beneficienze de sprijinul parintelui in cariera pentru a duce mai departe afacerea de familie.
In lumea politicii, din Romania anului 2010, lucrurile stau altfel. Banii lui tata care de curind este si om politic sunt necesari unui partid la guvernamant si partidul propune un loc in parlament fiului.  Vedem un copil teribil, propus pentru CAMERA DEPUTATILOR a  Romaniei de cel mai mare partid la aceasta ora. Copilul are meritul de a fi al tatalui sau. A primit de la tata o masina de 160000 EURO, piloteaza avionul tatalui pentru agrement si se ocupa in rest de tot ce se poate un copil de bani gata in acesta tara. Concret nu a prea facut nimic. E adevarat ca este pus de tata in consiliile de administratie ale firmelor sale, dar nu inseamna ca acestea supravietuiesc datorita lui, ci datorita lu tata.

Pentru a-si sustine neasezarea intelectuala pentru ca: inteligent este, educat o fii, dar varsta e cam frageda  pentru intelepciunea celor ce trebuie sa ajunga in Parlament sa reprezinte interesele a 70000 romani in CD.
In compensatie va primii o sustinere mediatica unica in Romania prin anvergura si diversitatea canalelor de propaganda.
In USA a avut o alocutiune din care rezulta: ca tanarul Prigoana Honorius doreste sa ajunga PRESEDINTE al Romaniei precizand "Romania ramane un partener strategic al Statelor Unite, contruind baze militare (cine i-o fi dat mandatul sa afirme? corect era sa spuna "este" nu "ramane") sau "intentionez sa extind acest parteneriat in viitor" ca si cand va fi urmatorul presedinte. Trec peste faptul ca sala senatului era goala si ce ne prezinta in clipul video este  un exercitiu democratic de a invata sa citeasca un text la o tribuna, dar nu pot sa trec peste faptul ca acest copil chiar crede ca va ajunge presedinte, in postura de om de incredere al americanilor dupa cum afirma in discurs.

In anul 2010, vremea elitelor formatoare de opinie in ROMANIA se arata a fi RROMII. In noaptea de revelion pe majoritatea canalelor de televiziune programele erau scenarii in care copii  liliputani erau omniprezenti. Se vede treaba in ca in situatii de criza se gasesc resurse financiare pentru a promova chiciul, mahalaua si tiganiada dar nu opera lui Budai Deleanu  "Tiganiada" ce are ca tema calatoria alegorica pe care o face neamul tiganesc in cautarea unei forme statale.



.

Comentarii

Al Con a spus…
Nu avem nevoie de bani de la FMI ! Avem bani suficienti la buget !
SCADEREA SI STOPAREA CHELTUIELILOR ABERANTE - Bugetul Camerei Deputatilor pe anul 2010, finantat de la bugetul de stat, se stabileste la suma de 286.024 mii lei = 286.024.000 lei . În anul crizei, cresc cheltuielile de personal şi achiziţii ale Preşedinţiei şi ale Parlamentului . Casa de avocatură a senatorului PSD Dan Şova a încasat ilegal 6 miliarde de lei din bani publici . Ontanu face chef cu mici si bere , si-a facut ziar de 150.000 € . Sectorul 6 cumpăra plante ornament de sute de mii de € , bineinteles cu pret de 10 ori decit se vinde pe piata . 500 milioane € pentru un site ? (Exact banii necesari pentru pensii si salarii ) Conform unui comunicat al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI), guvernul a aprobat proiectul e-Romania, un portal ce va costa statul jumatate de miliard de euro (500 milioane €) .
CASA POPORULUI SI PALATUL COTROCENI – PUNCTE ATRACTIVE PENTRU TURISMUL INTERNATIONAL - Turism care poate aduce o val de 100 miliarde € / an . "Am vorbit si cu Traian Basescu de aceasta problema. Si dansul, cunoscand Casa Poporului, si doamna Udrea, toti au cazut de acord ca 70% din spatii sunt nefolosite", a spus Silviu Prigoana. Casa a Poporului are cheltuieli cat orasul Ploiesti , într-un an, numai factura la energie electrica ajunge la 3 milioane de euro, adica aproximativ 10.000 de euro pe zi. STOPAREA EVAZIUNII – TIGARI , ALCOOL , PRODUSE AGRO/LEGUME-FRCTE , etc. aprox 200 miliarde € anual .
Deci bani se pot gasi , cu conditia sa nu mai fie tirați si sa fie cheltuiti ceficient , fara smecherii .

Postări populare de pe acest blog

Inchizitia moderna - COMISIA de ancheta Elena Udrea

Am ascultat si eu inregistrarile "discutiilor" din cadrul Comitziei gandita pentru executia Elenei Udrea si am ramas consternat de nesimtirea membrilor acesteia. Se vede treaba ca, indivizii din comisie, nu au decat un singur scop acuzarea ministresei Udrea cu orice pret. Adriana Saftoiu, devenita liberala dupa eliberarea de la Cotroceni are un motiv clar pentru tinta EU. Ludovic (PNL) si Aura (PSD) au un stil 100% al comisarilor sovietici de dupa razboi din structurile (NKVD). Putatorul de lance sau lantz, cum vreti, nu este altul decat Ludovic care ar trebui sa taca o mie de ani. El in calitate de ministru dupa ce a accidentat o fetita pe trecerea de pietoni a pus structurile statului sa musamalizeze cazul si sa rezolve situatia, (era un guvern liberal 100%). A tagaduit ca ar fi fost autorul accidentului cu toate ca probele calde de la fata locului puteau sa infirme pozitia adoptata de nevinovat. Si totusi, atunci, nu s-a constituit o comisie de ancheta. Merita sa a

Proiecte EUROPENE în CERTEJUL DE SUS, HUNEDOARA

Dezvoltarea ROMÂNIEI nu se realizează fără accesarea fondurilor europene. Cine sa faca proiectul? Cine sa ne sfătuiască? Ce este eligibilitate proiectului? Care sunt fazele unui proiect? Intrebari la care cetățenii din HONDOL, NOJAG, VARMAGA, SĂCĂRÂMB, CERTEJUL DE SUS, BOCSA vor avea răspunsuri și soluții!

PAPA vs KIRIL sau ROMA veche vs de NOUA ROMĂ

Foto: sursa PROTV SITE O fotografie cât 1.000 de cuvinte după 1.000 de ani de separare ecumenică. Ieri, s-au întâlnit managerii a două intreprinderi religioase, Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă din Rusia pe un aeroport din HAVANA (CUBA). Pe lângă grija celor care făuresc imaginea publică nu putem să nu remarcăm: 1. Din atâtea palate câte le stăpânesc nu au găsit decât o aerogară din CUBA? Sa fim serioși era totuși un PAPĂ și un PATRIARH!!! Halal protocol și respect față de subiecte. Că cei doi s-au întâlnit în gară e bine să spunem pentru istorie că din întâmplare (nu au mai avut kerosen avioanele și se explică de ce după 1000 de ani are loc întâlnirea la vârf). Din întâmplare a rămas și TEOCTIST al Biserici Ortodoxe din România la ROMA în anul 1989 când mergea spre INDIA, și a băut un ceai cu PAPA. La întâlnirea dintre avioane, conducătorii intreprinderilor religioase,  Papă și Patriarh, au semnat și o Declarație COMUNĂ! Personal cred ca acest protocol sofisticat este