4 oct. 2009

Start furat la prezidentiale

Asa cum apreciam si pe un alt blog de-al meu, BOGDAN SIMPLU, campania electorala pentru alegerile prezidentiale a inceput mai devreme pentru presedintele in exercitiu. Nu ma refer la excursiile electorale la absolut toate manifestarile campenesti si culturale la care a participat Traian Basescu pentru ca este autodenumit "presedintele tututror romanilor" deci trebuie sa fie prezent unde sunt toti romanii. Ma refer la faptul ca succesiunea furturilor electorale ce se zaresc in orizontul alegerilor devin lesne de intuit:

1. Cu trei zile in urma, democratii forteaza PS

D-ul sa renunute la mandatele de ministri din guvern si ramani stapani pe tot ce inseamna finantare, organizare alegeri, control al alegerilor, etc... >

2. La o zi dupa, Traian Basescu, presedinte in exercitiu, isi anunta candidatura, intr-un mod simplu ca doar e recesiune si toti "par asha de uimiti ca te apuca plinsul de uimirea mnistrilor din guvernul de mocrat"

3. La inca o zi incepem sa observam ca se pune vopseaua electorala portocalie pe toate lucrurile ce ne inconjoara, creind simbolul veseliei si al bunastarii (in special la "festivitati si festivaluri". La Alba Iulia, un festival mic denumit TROPOTE de CAI in Tara Vinului, editia VIII-a, a fost transformat in caravana electorala pentru TRAIAN BASESCU. Scena pe care au urcat artistii era tapetata cu afise electorale ce avea fetele lui TRAIAN BASESCU.
Ma intreb: Cand au avut timp sa tipareasca bannerele, daca pana ieri (sambata) nimeni nu stia ca acesta candideaza (asa spuneau ministri la televizor) si azi, duminica era plin de imagini cu actualul presedinte?

Ca sa nu plictiseasca judecata mea de valoare, cred ca filmuletul urmator este sugestiv!!! '>Caruta guvernarii portocalii este cam prea mare si grea pentru armasarii care o trag...

Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!