6 iul. 2009

Terminal inaugurat si neterminat la AIRPORT CLUJ

STIREA ZILEI DIN 2009-05-15, 12:50 Noul terminal de plecari al aeroportului Cluj-Napoca, investitie de 25,8 mil. euro, a fost inaugurat. Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, au inaugurat, vineri, noul terminal de plecari al Aeroportului International din Cluj-Napoca, investitie de 25,8 de milioane de euro, transmite corespondentul NewsIn. "Avem azi, la Cluj, unul dintre cele mai moderne aeroporturi din Europa si avem, de azi incepand, un standard national la care sa ne raportam, Bucurestiul si alte orase din Romania au de azi standarde de calitate la care sa se raporteze. Acest aeroport are deja incluse facilitatile Schengen", a afirmat premierul, adaugand ca si celelalte aeroporturi din Romania vor avea aceste facilitati pana in 2011.

Azi, 06 iulie 2009,dupa aproape doua luni, terminalul de plecari este inca in constructie si arata asa:Cei care organizau celebrelele inaugurari inainte de 89 erau mici copii in comparatie cu dezinformarea si propaganda de acum.


Un comentariu:

Anonim spunea...

mai actualizeaza-ti articolul... intre timp - incet, cu pasi marunti de ardelean dar hotarati, aeroportul prinde contur; si se mai fac si alte facilitati:o alta pista parcare supraterana si inca una normala cu o a doua iesire pe strada Traian Vuia, hotel atat pentru piloti cat si pentru asistentii de zbor,pasageri...
cofinantarea a obtinut-o recent dl. Sorin Apostu (in urma vizitei la Bucuresti a delegatiei clujene din partea Asociatiei Metropolitane) de la reprezentantii Comisiei Europene.
Am vrut sa-ti mai dau alte vesti dar le poti accesa daca ai putina bunavointa din agentii de stiri locale clujene;citynews,clon.ro,sau ziare locale ca:faclia de cluj,ziua de cluj, clujeanul adevarul de cluj evz de cluj,foaia transilvana si altele

bmd - simplu, nu? Intra pe site!