8 iun. 2009

euro - Parlamentari si parlamentări

S-a mai scris o filă din cursul vieții politice prin alegerea parlamentarilor care să ne reprezinte in forul legislativ european.

PSD+PC este creditat castigator, dar locul I este de fapt al PDL+Eba, asta e matematica electorala si treuie respectată.

Politica din ultimii ani a creat premizele ascensiunii iprin vot democratic al curentului national-ist. De fapt este un curent al Europei din zona central-estica. Polonezii au astfel de europarlamentari, naționaliști, și se încearcă desfințarea partidul respectiv in țară. In acest caz cartile sunt pe masa Curtii Constitutionale din Polonia. Oare cum ar fi ca un personaj sa fie ales europarlamentar iar autoritatile sa desfinteze partidul pentru actiunii pronatiune?

Sunt convins ca in perioada urmatoare vor fi mulți anali-ș-ti ce vor comenta ascensiunea lui Vadim si a lui Becali, dar asta este vointa populara si trebuie sa o respectam. De ce aplaudam numai cand ne convin actorii. Ipotenta guvernantilor de ieri si azi in ce priveste actiuniii concrete si masuri din care sa rezulte strategii clare de dezvoltare, nu numai povestii europene , ne conduc azi la o intoarcere in timp a vointei electoratului, poate ca este de fapt un timp intors.


UDMR este singura formatiune care are consistenta in actiuni drept pentru care are ce numara in PE. O sa vedem acum loby la greu impotriva statului national roman.

Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!