25 apr. 2008

Liste candidaturi - Inepti electorale

Intr-un final s-au depus si listele ce cuprind candidaturile partidelor politice la functiile de primari, consilieri locali si judeteni si presedinti de consilii judetene. In spatele acesui proces sunt tone de hartie aruncata la gunoi, resursa umana imensa irosita cu completarea declaratiilor. Asa cum a reliefat in conferitna de presa de ieri, 24 aprilie 2008, munca si investitia nu se justifica.

In cotidianul Monitorul de CLUJ, evenimentul .... "Primul subiect abordat a avut o puternica tenta ecologica si s-a referit la tragerea unui semnal de alarma in ceea ce priveste tonele de hirtie folosite fara rost in procesul electoral ....".

Ziua de Cluj are un titlu interesant despre problematica abordata si mentioneaza "Conservatorii plâng după copaci".

Intocmirea listelor de candidati nu a fost o activitate usoara. E greu sa pui pe liste candidati care nu migreaza de la un partid la altul si in acelasi timp sa fie si un buni profesionisti si doritori de a intra in politica. Supriza a sosit cand persoanele cu care am stat de vorba doreau sa intre in politica dar sefii lor aveau contracte cu primaria si le-au sugerat o abtinere. Mai ceva ca pe vremea partidului UNIC. In teritoriu am constatat directori de regii si intreprinderi ale statului sau directori administrativi care se plimbau pe banii publici pentru a racola candidati in comune si promitand bani pentru drumuri si poduri. Pai stimabililor, patru ani unde ati fost? Verifica cineva daca ati fost in timpul concediului legal? Ati fost cu delegatie? Sau pur si simplu va bateti joc de banul public!!! Presa a preluat semnalul nostru atat in scris cat si video.

Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!