5 oct. 2013

Franta portarul Schengen si interesul comercial

Socialistii francezi isi exprima deschis prin mass  - media dorinta de a nu permite României si Bulgariei accesul la spatiul SCHENGEN. Motivul a fost la inceput al așa zisei granite de est a Uniunii Europene de la Marea Neagra ce poate fi penetrata de imigranti. Politicienii francezi ”uita” notiunile de geografie si nu ”observa” poarta libera de intrare prin Italia a emigrantilor din Libia, peste 25.000 in anul 2013,, Somalia, s.a. Să ne intelegem clar, prin Italia au voie afroarabi, care nu sunt departe in comportament de ”asa ziza populatie rromă”, iar pe granitele gestionate de RO si BG se presupune, doar, ca sunt pentrabile. In alta ordine de idei, ”populația rromă” este europeană si nu a apartinut niciodata, numai ROMÂNIEI, regasind-o in timp in toată Europa.
Concluzia mea este alta: Franța nu ne dorește in Shengen pentru va trebui sa inchidă porturile franceze pe unde intra multe marfuri din Asia pentru Europa. O deschidere SCHENGEN prn Constanta, Agigea, Galati, Burgas (BG), Varna (BG) este o bomba cu ceas pentru veniturile franceze din operarea navelor in porturile LE HAVRE, MARSILIA, etc. Aceiași problema o au si Olandezi, care acum au pus batista pe țambal. Aici in acest mecanism este vorba de bani si nu de populatii migratoare

Un aviz pentru oamenii care fac politica in România, ca pioliticieni nu prea avem: Doctrina si prietenia între popoare trece prin interesul national (chiar si la cominiștii francezi prieteni ai socialiștilor români). Din păcate cei din România nu au definit interesul NAȚIONAL!!!

Niciun comentariu:

bmd - simplu, nu? Intra pe site!